Download vores menukort i pdf |
Brunch |
Brunch
Forskellige italiensk smag, salami, skinke og ost, frugt, salat, serveres med brød, kaffe og juice eller øl eller vin Vi serveres brunch hver dag fra kl 11 til 15 |
Forretter |
Bruschetta Hakket tomater, log og hvidløg med grøn sauce på ristet brød. Kr. 70,00 |
Peperoni con la bagna cauda |
Parmigiana di melanzane
Grillede auberginer med hakket tomater, mozzarella, og parmesan, serveret med en italiensk ost fondue. |
Caprese in cialda
Tomater og mozzarella i skiver med olivenolie serveret i en lille skål lavet af brise' dej. |
Insalata con tonno
Salat med dagens grønt og tunfisk. Serveret med hjemmelavet brød. |
Zuppa di ceci Dejligt traditionelt kikærter suppe, serveret med ristede brød Kr. 80,00 |
Pasta retter |
Penne della Maschera di Ferro |
Tagliatelle al ragù |
Tagliatelle ai funghi |
Ravioli ripieni di carne con ragù bianco |
Pinse
Pinsa er en opskrift med rødder i det antikke Rom, og en oplevelse, som i højt tempo indtager Norden. |
Margherita
Tomat, mozzarella |
Salame
Tomat, mozzarella, italiensk salami |
Pancetta e funghi
Tomat, mozzarella, bacon, champignon sauce |
Prosciutto crudo
Tomat, mozzarella, lufttørret skinke, rucola wallnuts |
Gorgonzola e Cipolle
Tomat, mozzarella, gorgonzola, log |
Vegetariana
Tomat, mozzarella, peber, squash, champignon |
Kovedretter |
Tagliata di lombata
Kalvefilet serveret med rødvinssauce, kikærter mos og grøntsager flan |
Vitello all'aceto balsamico
Kalve culotte i strimler med balsamico sauce, hasselback kartofler og grønt. |
Filetto al marsala
Oksemørbrad serveret med marsala sauce, braiseret kartofler og grøntsager. |
Filetto di merluzzo alla mediterranea
Torskeloin med hasselnødder og cherrytomater, med safran sauce, kartoffelmos og grønt. |
Desserter |
Tarte tatin |
Tiramisu |
Meringata |
Gelato della casa
Hjemmelavet is. Spørg tjener efter dagens smag. |