Italiensk opskrifter: på vores hjemmeside nu do kan finde italiensk opskrifter valgt af vores chef Mauro.
Hver uge en ny kokken rejs til italiensk traditionelle madlavning

 

 

 

Kylling b'stilla

Ingredienser (4 personer)

800 g kylling
800 g løg
200 g smør
100 g flormelis
250 g mandeler
6 hårdkogt æg
Persille, koriander, salt, peber, safran, kanel
2 pisket æg
Fillo dej


Sæt kylling i en gryde med hakket Persille, løg, smør, safran, peber, salt og lidt sukker. Kog det ved middel varme til cirka 40 minutter. Så får kyllingen, og kog saucen indtil reduceres som en sirup.
Separat kyllingekød fra knoglerne, og sætte kødet i en skål. Tilføj Mandeler kværnet, sukker, hårde kogte æg i stykker og reducerede sauce. Bland alle ingredienserne sammen.
Smør en bradepande og sætte et første lag af 3 phyllo, lade dem komme ud fra panden på ca. 1/3. Dæk dem med en del af fyldet, derefter sætte andre 3 lag phyllo, og dækker det igen med fyldet.
Derefter lukke alle phyllo lag over toppen, ved hjælp røræg som en lim, og dække alle med de sidste tre lag af phyllo, smør overfladen og bruge nogle røræg til slut. Kog det i ovnen i 20 minutter ved 120 grader. Efter sæt b'stilla hovedet, med nogle smør på, og kog 5 minutter i ovnen.
Pynt med kanel og flormelis og server.

 

Joomla templates by a4joomla