Crespelle ai formaggi e noci
Crespelle (Crepes) med ost og walnødder
Crespelle with cheese and walnuts
kr    50,00
Crespelle prosciutto e formaggio
Crespelle (Crepes) med skinke og ost
Crespelle with ham and cheese
kr 50,00
Risotto asparagi e Taleggio
Risotto med asparges og Taleggio ost
Risotto with asparagus and Taleggio cheese
kr 70,00
Vellutata porri e patate
Cremet suppe med porrer og kartoffler
Creamy leek and potato soup
kr 45,00
Vellutata di asparagi e pancetta
Cremet suppe med asparges og bacon 
Creamy asparagus and bacon soup
kr 50,00

Peperoni con la bagna cauda
Grillede peberfrugter med bagnacauda sauce (Grillede peberfrugt skiver fyldt med bagnacauda sauce 
fremstillet  af olie, ansjoser, valnødder og hvidløg) 
Pepperoni with bagnacauda

Grilled pepperoni slices  filled with bagnacauda sauce made ​​with oil, anchovies, walnuts  and garlic)

kr 45,00
59. Acciughe tricolore
kr 45,00

(Den Bagnacauda ([baɲa'kɑʊda] fra Piemonte, På dansk ”varme sas”) er en typisk ret fra Piemonte, fra Asti, Langhe, Roero og Monferrato, og fra provinserne Cuneo, Torino , Alessandria og Asti. Det er et ret lavet med hvidløg, 
olivenolie og ansjoser. Hvis du vil kan du også tilføje ingredienser som smør, fløde, mælk og hakkede nødder. Traditionelt, den typisk ret under høst perioder, så forbruges hovedsagelig i efteråret og vinteren. Den bagnacauda er også meget populær i Argentina under navnet bañacauda, spredes af mange Piedmontesiske udvandrede til Sydamerika)

Ansjoser med grøn sauce fremstillet af persille, olie og hvidløg; ansjoser med rød sauce fremstillet af tomat, tomat sauce, olie, chili; serveres med croutoner og smør) . (Anchovies with green sauce made ​​with parsley, oil and  garlic; anchovies with red sauce made ​​with tomato, tomato sauce, oil, chilli, served with croutons and butter)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

                                                                                     

    

    

 

Joomla templates by a4joomla