Flæskesteg med mandler

Ingredienser

1 svinekam 800 g
250 g afskallede mandler
150 g rasp
Krydderurter (rosmarin, hvidløg, salvie, persille, oregano)
150 g skiver bacon
1 glas hvidvin
2 fed hvidløg
Salt
Peber
Oliven olie
400g blandede svampe

 

 

 

I en gryde med 2 spsk olivenolie og 1 fed hvidløg, sauter svinekam, salt og peber, og hæld det over hvidvin. Traduzione
Så snart vinen er fordampet, sætte kød og sauce i et ovnfast fad og bages i ovnen i 40 minutter ved 180 grader.
Hak mandler og urter i en blandet, tilsæt rasp til blandingen, og bland det hele med 3 spsk olivenolie. Fjern svinekam fra ovnen, dække den helt med skiver af bacon og sætte over blandingen af mandler og urter.
Rens svamperne og skær dem groft og sauter 5 minutter i en gryde med olie og hvidløg, salt og finish madlavning over svag varme i 15 minutter.
Forsætte med at koge stegen i 20 minutter i ovnen ved 180 grader, derefter skæres lænden og servers med svamperne

 

Joomla templates by a4joomla